Nieuws


November 2019

Aan de vestiging in Oostenrijk wordt hard gewerkt, echter lokale vergunningen en afspraken verlopen niet zo vlot als gehoopt. Een bestaand contact uit de Sud Steiermark heeft aangegeven interesse te hebben in een samenwerking! We gaan ervoor!

Januari 2020

Het grote wijnhuis Polz uit de Sud Steiermark wil samenwerken met Domaer! Hoe gaaf is dat! Na een bezoek en een proeverij doen we de eerste bestelling! 

Maart 2020

De wereld staat in de fik met het steeds maar uitbreiden van het coronavirus! Dit heeft gevolgen voor de wijnproductie en gaat nog grotere gevolgen krijgen! De horeca moet op 15 maart de deuren sluiten! Domaer was bezig aan een grote proeverij bij Restaurant Cote D'Azur in Rotterdam, toen we te horen kregen dat de zaak op slot moest. Een hele gekke gewaarwording!

Mei 2020

Het is nog steeds dramatisch gesteld met de horeca. Geen klanten, geen leveringen. Het coronavirus moet eerst bedwongen worden, dan pas kunnen we weer verder..... 

Augustus 2020

Nu de horeca weer open is gaat het gestaag met de leveringen. Wordt het weer zoals het was? Hoe lang gaat dat nog duren? Het is kei- en keihard werken voor iedereen. Maar gezondheid is toch het belangrijkste!

September 2020

Domaer op wijnreis naar de Piemonte! Wat een waanzinnig gebied, wat een topwijnen! Uiteraard gaan we deze mooie toppers naar Nederland halen. 

December 2020

Ondanks alles knallen we toch gewoon door! De maand december blijft een maand waarin de feestdagen vallen en dat is voor een hoop mensen aanleiding om mooie wijnen op tafel te zetten. En die hebben wij! Uitzonderlijk mooie Oostenrijkse toppers, zoals de Chardonnay van Hellmer met een vleugje hout. Geweldig! Wij wensen iedereen een heel gezond 2021! 

Januari 2021

Helaas blijft de horeca nog even gesloten en dat is natuurlijk verschrikkelijk! Allereerst voor de horeca-ondernemer zelf, maar natuurlijk ook voor alle toeleveranciers. We blijven duimen en hopen!