Nieuws

September 2018

Wijnproeverij op prachtige locatie in de Ardennen.

November 2018

Weinverkostung Restaurant Zeitlos Hopfgarten

De eerste wijnproeverij van het Zuid Afrikaanse wijn estate Aaldering gaat plaatsvinden op donderdag 22 november 2018 in Restaurant Zeitlos in Hopfgarten in Brixenthal. De presentatie wordt gedaan door Domaer Wine Import, de nieuwe importeur van Aaldering in Oostenrijk.

December 2018

Wijnproeverij op onze locatie aan de Van der Giessenweg 40 te Krimpen aan den IJssel. Niet alleen wijnen uit Oostenrijk, maar ook heerlijke wijnen uit Chili en de Verenigde Staten. 

Januari 2019

We gaan onze activiteiten in Oostenrijk uitbreiden! De locatie voor de vestiging in Oostenrijk zal binnenkort bekend worden. Tegelijk zitten we daar dichter bij de Oostenrijkse wijnhuizen die we weer op de Nederlandse markt gaan introduceren!

Maart 2019

On tour door Oostenrijk met Aaldering! De mooiste Apres ski tenten gaan steeds meer mooie wijnen schenken! En juist daar heeft Domaer de kansen gezien! De heerlijke Florence Sauvignon Blanc / Chardonnay (50%/50%) is perfect voor op het terras! Heerlijk genieten van een rode wijn? Wat te denken van de overheerlijke Pinotage...

Kortom Domaer is on Fire!