Nieuws

Mei 2020

Het is nog steeds dramatisch gesteld met de horeca. Geen klanten, geen leveringen. Het coronavirus moet eerst bedwongen worden, dan pas kunnen we weer verder..... 

Augustus 2020

Nu de horeca weer open is gaat het gestaag met de leveringen. Wordt het weer zoals het was? Hoe lang gaat dat nog duren? Het is kei- en keihard werken voor iedereen. Maar gezondheid is toch het belangrijkste!

September 2020

Domaer op wijnreis naar de Piemonte! Wat een waanzinnig gebied, wat een topwijnen! Uiteraard gaan we deze mooie toppers naar Nederland halen. 

December 2020

Ondanks alles knallen we toch gewoon door! De maand december blijft een maand waarin de feestdagen vallen en dat is voor een hoop mensen aanleiding om mooie wijnen op tafel te zetten. En die hebben wij! Uitzonderlijk mooie Oostenrijkse toppers, zoals de Chardonnay van Hellmer met een vleugje hout. Geweldig! Wij wensen iedereen een heel gezond 2021! 

Januari 2021

Helaas blijft de horeca nog even gesloten en dat is natuurlijk verschrikkelijk! Allereerst voor de horeca-ondernemer zelf, maar natuurlijk ook voor alle toeleveranciers. We blijven duimen en hopen!  

Mei 2021

We zitten niet stil! La Delicate Rose is op tijd gearriveerd en daarmee kunnen we gaan knallen als de zon gaat schijnen! En reken maar dat deze rose iedereen omver gaat blazen!