Nieuws

September 2018

Wijnproeverij op prachtige locatie in de Ardennen.

November 2018

Weinverkostung Restaurant Zeitlos Hopfgarten

De eerste wijnproeverij van het Zuid Afrikaanse wijn estate Aaldering gaat plaatsvinden op donderdag 22 november 2018 in Restaurant Zeitlos in Hopfgarten in Brixenthal. De presentatie wordt gedaan door Domaer Wine Import, de nieuwe importeur van Aaldering in Oostenrijk.

December 2018

Wijnproeverij op onze locatie aan de Van der Giessenweg 40 te Krimpen aan den IJssel. Niet alleen wijnen uit Oostenrijk, maar ook heerlijke wijnen uit Chili en de Verenigde Staten. 

Januari 2019

We gaan onze activiteiten in Oostenrijk uitbreiden! De locatie voor de vestiging in Oostenrijk zal binnenkort bekend worden. Tegelijk zitten we daar dichter bij de Oostenrijkse wijnhuizen die we weer op de Nederlandse markt gaan introduceren!

Maart 2019

On tour door Oostenrijk met Aaldering! De mooiste Apres ski tenten gaan steeds meer mooie wijnen schenken! En juist daar heeft Domaer de kansen gezien! De heerlijke Florence Sauvignon Blanc / Chardonnay (50%/50%) is perfect voor op het terras! Heerlijk genieten van een rode wijn? Wat te denken van de overheerlijke Pinotage...

Kortom Domaer is on Fire! 

April 2019

Nieuwe wijn contacten gelegd in Italië en Frankrijk om het assortiment van Domaer nog verder uit te kunnen breiden. Een waanzinnige rosé gaat komen!

Juli 2019

Niet normaal zoals de rosé is en nog steeds wordt ontvangen! Geen marketing gedoe maar gewoon een knaller! Het mooie is dat we prachtige rosé in het assortiment hebben zodat er keuze is tussen toppers!

November 2019

Aan de vestiging in Oostenrijk wordt hard gewerkt, echter lokale vergunningen en afspraken verlopen niet zo vlot als gehoopt. Een bestaand contact uit de Sud Steiermark heeft aangegeven interesse te hebben in een samenwerking! We gaan ervoor!

Januari 2020

Het grote wijnhuis Polz uit de Sud Steiermark wil samenwerken met Domaer! Hoe gaaf is dat! Na een bezoek en een proeverij doen we de eerste bestelling! 

Maart 2020

De wereld staat in de fik met het steeds maar uitbreiden van het coronavirus! Dit heeft gevolgen voor de wijnproductie en gaat nog grotere gevolgen krijgen! De horeca moet op 15 maart de deuren sluiten! Domaer was bezig aan een grote proeverij bij Restaurant Cote D'Azur in Rotterdam, toen we te horen kregen dat de zaak op slot moest. Een hele gekke gewaarwording!

Mei 2020

Het is nog steeds dramatisch gesteld met de horeca. Geen klanten, geen leveringen. Het coronavirus moet eerst bedwongen worden, dan pas kunnen we weer verder..... 

Augustus 2020

Nu de horeca weer open is gaat het gestaag met de leveringen. Wordt het weer zoals het was? Hoe lang gaat dat nog duren? Het is kei- en keihard werken voor iedereen. Maar gezondheid is toch het belangrijkste!