Nieuws

Mei 2023

De Domaer Voorjaarsproeverij op 6 mei was een succes. Druk bezocht en lovende reacties op de nieuwe wijnen, maar ook op de wijnen die al langer in het assortiment zitten. Een kleine impressie hier te zien.


Maart 2023

De eerste maanden van het nieuwe jaar hebben we o.a. benut om op bezoek te gaan bij onze leveranciers en ook bij nieuwe wijnhuizen. Het eerste contact is het belangrijkste en natuurlijk ook de kwaliteit van de wijnen. Past het in het assortiment van Domaer? 


December 2022

We kunnen nu alvast terugkijken op een mooi en weer bijzonder jaar. En op de valreep zijn we bezig met een waanzinnig nieuwe rose uit de Provence! De enige echte locatie waar toch de mooiste rose vandaan komt!

Let op de socials en let op uw mailbox! 

Rest ons om u hele mooi kerstdagen te wensen en een geweldig uiteinde! Heel veel gezondheid in het nieuwe jaar en ... drink met mate, maar wel de wijn van Domaer!

Mei 2022

Het kan en het mag weer en dan doen we het ook: wijnproeverij bij Domaer! We pakken meteen goed uit met de nieuwe wijnen uit Oostenrijk, Italie en Spanje. Het nieuwe wijnhuis Scheiblhofer slaat meteen goed aan. O.a. de Big John is een topper! De wijnproeverij is erg druk bezocht.

Juni 2022

Ook op de Waddeneilanden begint men de wijnen van Domaer Wine te waarderen. Mooi om te zien dat er nu wijn wordt geleverd op een eiland waar je als broekie 35 jaar geleden voor het eerst kwam.

Augustus 2022

De erg hitte zomer in Nederland is natuurlijk voor rose liefhebbend Nederland helemaal top. Een koude rose van Domaer, zonnetje en genieten!

Na de zomer zal er weer een wijnproeverij worden georganiseerd, waarin we de nadruk gaan leggen op het najaar en de winter. Mooie, volle rode wijnen...